Ejby Yogastudio

"Yoga handler ikke om at nå dine fødder, men om det, du lærer på din vej derned!"

Judith Hanson Lasater

HOLDPLAN

mandag

tirsdag

onsdag

torsdag

11.00-12.30

Hold 1: Hatha yoga8.00-9.30

Hold 6: Hensyntagende Hatha Yoga

10.00-11.30

Hold 7: Hensyntagende Hatha Yoga

17.00-18.30

Hold 2: Hatha og Yin Yoga17.00-18.30

Hold 4: Hatha og Yin Yoga19.00-20.30

Hold 3: Hatha og Yin Yoga19.00-20.30

Hold 5: Hatha og Yin YogaHOLDBESKRIVELSER

Hatha Yoga, undervisning for alle (over 15 år), idet der anvises lettere alternativer, før vi arbejder os ud i de færdige stillinger. Hatha Yoga er en klassisk yogaform, som foregår i et roligt  tempo. Øvelserne styrker og smidiggør kroppen og løsner op for spændinger i bl.a. nakke, ryg, hofter og lænd. Funktionerne i organer og endokrine kirtler afbalanceres, og du vil opnå bedre kropsbevidsthed, bedre balance, mere energi, større ro og mere afklarethed i dit liv.


Yin Yoga. I Yin Yoga bruger vi ikke stillinger som er meget styrkekrævende. Til gengæld holder vi stillingerne længe (op til flere minutter), og det giver en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække ledforbindelserne på en blid måde. Desuden går øvelserne i dybden i dit bindevæv. Et af resultaterne er markant større smidighed, ikke mindst i hofterne, hvor de fleste mennesker i vores del af verden er meget stive. Samtidig får vi mulighed for at slippe de affaldsstoffer, der er ophobet i kroppen, og det kan på en gang være meget udfordrende og give meget store gevinster, på et fysisk såvel som på et psykisk plan.

 

På alle hold indlægges ind imellem enkelte øvelser i Restorative Yoga, som er en yogaform, der også kaldes Genopbyggende Yoga, se beskrivelsen længere nede på siden, under "Kurser i genopbyggende Yoga".


Hensyntagende hold - Forskellige blide yogaformer. Undervisningen tilrettelægges ud fra deltagernes forudsætninger.


Du har også mulighed for at bestille individuel yogaundervisning i form af private timer.


Hver tirsdag formiddag underviser jeg desuden i Greve AOF. Du kan finde oplysninger om disse hold på hjemmesiden for aof. Eller ringe/skrive til mig og spørge til holdene.

Bemærk, at aftenskolerne kan have andre priser og sæsonforløb. 

Sammen med min mand, Jack, arrangerer jeg en yoga- og vandreferie på Mallorca om foråret, samt en tilsvarende ferie på Kullen i Skåne i sensommeren. Kontakt mig vedr. disse ture og få tilsendt oplysninger. 

Jeg er desuden tilknyttet rejseselskabet Tid til Ro, som arrangerer mindfulness- og yogarejser til hhv. Kreta, Andalusien, Thailand samt Sydafrika, arrangeret af www.tidtilro.dk

Klik ind på deres hjemmeside for at se mulighederne for yoga- eller mindfulness-rejser. 

Kurser i genopbyggende yoga

Det handler ikke om at gøre - men om at "ikke gøre" …

- altså lade kroppens egne helbredende kræfter gøre arbejdet, mens vi forholder os i ro.

Det kan være provokerende for "travle vesterlændinge" som os, som er vant til at skulle GØRE frem for at VÆRE, men prøv selv efter. Prøv at overgive dig i tre timer til genopbyggende yoga - og mærk selv, hvordan kroppen falder til ro og arbejder i stilheden med de genopbyggende energier.

Genopbyggende yoga er god mod stress, søvnproblemer, manglende energi, åndedrætsproblemer og generelt for at styrke din yogapraksis. Øvelserne er blide og udføres i et langsomt tempo, hvorved krop og sind får mulighed for at løse op for spændinger. Forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind bliver nænsomt vækket, bringer dig i balance og giver overskud i hverdagens travlhed.

Programmet er opbygget, så hver stilling udføres i sin blideste variation, kroppen støttes af hjælpemidler, og stillingerne kan derfor holdes længere. Herved påvirkes det dybere bindevæv.

Efter tre timer med genopbyggende yoga føler du dig fri for stress og fyldt med ny energi.

Bemærk! Alle - både nybegyndere og øvede - kan med fordel deltage.

Der er indlagt en kort pause midt i programmet.

Der vil være genopbyggende yoga et par gange i løbet af hver sæson, som regel en søndag kl. 14-17.

Kontakt mig for yderligere info. Se også opslag fra Ejby Yogastudio på facebook
 


                                Efterårssæson 17.08. - 03.12.20                            

(ferie i uge 42)

 

Faste ugentlige hold: 15 gange á 1,5 time. Pris 1300 kr.


Tre timers genopbyggende yoga: 350 kr.

Individuel yogaundervisning: 450 kr pr. time.

 

Indbetaling via netbank

Reg.nr. 2360

Kontonr. 6888 316 173


 

I uge 18 2020 arrangerer jeg en yoga- og vandreferie på Mallorca (Turen er udsolgt, men hvis der er interesse for det, laver jeg en ny tur året efter.). Og i sensommeren 2020 en tilsvarende tur til skønne Kullen i Skåne. Send mig venligst en besked eller ring, hvis du er interesseret i disse ture. 

OBS! Begge ture blev desværre aflyst i 2020 pga Corona-epidemien, men jeg håber at kunne sætte turene op igen i 2021.

 

 

 

 

Kontakt: ub@ejby-yoga.dk


Ejby Yogastudio

Stakhaven 16, Ejby,

4623 Lille Skensved.

Mobil 28 79 02 85

CVR-nr: 34235740